ΚΩΔΙΚΟΣ: 890.407

Caran d'Ache Ecridor Avenue Στυλό διαρκείας

€168.50

Από το 1953, το στυλό διαρκείας Ecridor συνδυάζει το αυθεντικό, σύγχρονο στυλ με την αξιοπιστία του εμβληματικού ελβετικού μηχανισμού ακρίβειας του οίκου Caran d'Ache. Εμπνευσμένο από τις λεωφόρους της Γενεύης, με τη «λιθόστρωτη» χάραξη Guilloche αντανακλά την κομψότητα και το μοντερνισμό.

Οι δεξιοτέχνες της Caran d'Ache για το σχεδιασμό του έχουν αντλήσει έμπνευση από το μοτίβο που αντιπροσωπεύει τόσο τα λιθόστρωτα σοκάκια της Γενεύης όσο και τους συνδέσμους του μπρασελέ ενός ρολογιού. Το ματ φινίρισμα προσδίδει στο συγκεκριμένο Ecridor μια άκρως σύγχρονη εμφάνιση με έμφαση στην αισθητική των ρολογιών, δημιουργώντας μια αέναη κληρονομιά.

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Ορείχαλκος με επίστρωση παλλαδίου

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το εκπληκτικό αυτό στυλό έχει σώμα από ορείχαλκο με επίστρωση παλλαδίου. Διατίθεται στην κλασική μαύρη κασετίνα Caran d'Ache και διαθέτει μαύρο ανταλλακτικό Caran d’Ache Goliath με μέγεθος γραφής Medium.

Είναι συμβατό με όλα ανταλλακτικά Caran d’Ache Goliath.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Στυλό:

Μήκος: 128mm
Διάμετρος: 8mm
Βάρος: 25g

Διαστάσεις κασετίνας: 18.4 x 8 x 4 cm και βάρος: 0.242kg

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).