ΚΩΔΙΚΟΣ: 402.009

Caran d'Ache Ecridor Racing Σετ Μηχανικό Μολύβι & Δερμάτινη Θήκη

€193.00

Ο Οίκος Caran d'Ache παρουσιάζει το Ecridor Racing,ένα μηχανικό μολύβι με μαύρη εμφάνιση που προστίθεται στη συλλογή Ecridor. Εμπνευσμένο από τα κομψά σχέδια του κόσμου των αγωνιστικών αυτοκινήτων αποτελεί ακόμη μια επίδειξη της δημιουργικής δύναμης που έχει ενισχύσει την ιστορία εκατό ετών της εταιρείας.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Όπως το στυλό διαρκείας Ecridor Racing, έτσι και το μηχανικό μολύβι προσφέρει τέλεια αίσθηση γραφής. Με μοντέρνο και εκλεπτυσμένο στυλ, αυτό το νέο μηχανικό μολύβι είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους άνδρες που διαθέτουν χαρακτήρα. Διατίθεται σε συσκευασία δώρου συνοδευόμενη από μαύρη δερμάτινη θήκη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μήκος: 131mm
Διάμετρος: 8mm
Βάρος: 25g

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).