ΚΩΔΙΚΟΣ: 19621208

Fabriano EcoQua Plus Μαύρο Σημειωματάριο Α5 Μαλακό εξώφυλλο - Κουκκίδες

€12.70

Fabriano EcoQua Plus μαύρο σημειωματάριο με μαύρο μαλακό εξώφυλλο και κουκκίδες. Διαθέτει 80 φύλλα από απαλό ποιοτικό χαρτί Bioprima 90g/m2 και έχει διάσταση 14,8x21 cm.

Χρώματα

Γραμμογράφηση

Κουκκίδες

Τύπος

Ραμμένο

Βάρους Χαρτιού

90 gsm

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

80 Φύλλα

Διάσταση

Α5

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η συλλογή Fabriano Ecoqua Plus είναι μια σειρά με υψηλής ποιότητας σημειωματάρια ιδανικά για καθημερινή χρήση. Είναι ανθεκτικά και έχουν τέλειο άνοιγμα. προσφέροντας άνετη γραφή σε κάθε σελίδα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία. Κατασκευάζονται στην Ιταλία χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στη διαδικασία παραγωγής.

Για τη δουλειά, τα ταξίδια, χωράνε στην τσέπη ή την τσάντα σας, για να μπορείτε άμεσα κάθε ιδέα να τη μετατρέψετε σε κάτι υπέροχο.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).