ΚΩΔΙΚΟΣ: 19714804

Fabriano Ispira Μαύρο Σημειωματάριο Α5 Σκληρό εξώφυλλο - Ριγέ

€14.40

FABRIANO Ispira σημειωματάριο με μαύρο σκληρό εξώφυλλο και γραμμές. Διαθέτει απαλό ποιοτικό χαρτί Splendorgel Avorio 85 g/m2 και έχει διάσταση 14,8x21 cm.

Χρώματα

Διάσταση

Α5

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

96 Φύλλα

Βάρους Χαρτιού

85 gsm

Γραμμογράφηση

Ριγέ

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η συλλογή Ispira διατίθεται σε μαλακό και σκληρό εξώφυλλο. Είναι φιλική προς το περιβάλλον και κυκλοφορεί σε σημειωματάρια και journals για να μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να κρατάτε σημειώσεις. Διαθέτει εξαιρετικά απαλό, βελούδινο χαρτί, κατάλληλο για κάθε είδος γραφής: στυλό, πένα, μαρκαδόρο ή οτιδήποτε άλλο προτιμάτε δίνοντας μια απαλή αίσθηση κατά τη γραφή. Το χρώμα του είναι ιβουάρ, ιδιαίτερα ξεκούραστο για τα μάτια και ονομάζεται Splendorgel Avorio με βάρος 85 g/m2.

Διάσταση: 14,8 cm x 21 cm

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).