ΚΩΔΙΚΟΣ: 41232129

Fabriano Sketchbook Spiral Bound Portrait A4 160gr

€10.50

Το Βιβλίο Σχεδίου Fabriano Hardcover Artist Sketching Book τύπου Portrait διαθέτει 60 φύλλα χαρτιού των 160 gsm και είναι ιδανικό για σκίτσο με μολύβι, παστέλ, κάρβουνο και μελάνι και τέμπερα. Το μαύρο σκληρό εξώφυλλο πλένεται και το διπλό συρμάτινο δέσιμο χωρίς εμπλοκές σάς επιτρέπει να ανοίγετε το βιβλίο σε τέλειο επίπεδο άνοιγμα. Η σύνθεση του δεν περιέχει οξέα με αποτέλεσμα να παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Βιβλίο Σχεδίου με σκληρό εξώφυλλο.

Φυσικός κόκκος χαρτιού.

Χαρτί χωρίς οξέα.

Πιστοποιημένο FSC.

Μαύρο σκληρό κάλυμμα που πλένεται.

Ιδανικό για μολύβι, παστέλ & στυλό.

160 GSM.

60 Φύλλα.

Πορτραίτο

Σπιράλ.

Διάσταση 21cm X 29,7cm.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).