ΚΩΔΙΚΟΣ: OCO-A5

makeNOTES Σημειωματάριο Ocean Α5 από Οικολογικό Δέρμα - Πετρόλ

€13.60

Αν το όνειρό σας είναι να αποκτήσετε το τέλειο για εσάς σημειωματάριο, η makeNOTES το κάνει πραγματικότητα.

Το σημειωματάριο της makeNOTES είναι κατασκευασμένο από συνθετικό eco-friendly πετρόλ δέρμα και ο σχεδιασμός του θα σας εκπλήξει! Η απαλή υφή του έχει ανάγλυφα γεωμετρικά σχήματα που συμπληρώνουν το στυλ του και το μέγεθός του σε διάσταση Α5 θα σας επιτρέπει να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας.

Διαστάσεις

Χρώματα

Γραμμογράφηση

Ριγέ

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

96 φύλλα

Τύπος

Ραμμένο

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Στο εσωτερικό του, οι σελίδες του έχουν ριγέ γραμμογράφηση και διαθέτει πλαίσιο αναγραφής ημερομηνίας. Διαθέτει λαστιχάκι κλεισίματος το οποίο προστατεύει το σημειωματάριό σας από το να ανοίξει όταν το έχετε στην τσάντα σας. Το σημειωματάριο αυτό θα συμπληρώσει το look σας και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στη σχολή ή το γραφείο σας!

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).