ΚΩΔΙΚΟΣ: 83359

Moses Κλεψύδρα Blue Hour

€25.00

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, συνήθως κάποιος βιάζεται από το ένα ραντεβού στο άλλο και γρήγορα χάνει από τα μάτια του τα απαραίτητα. Συχνά επιθυμούμε να είμαστε σε θέση να βιώσουμε την παρούσα στιγμή συνειδητά, να νιώσουμε ευτυχία και ικανοποίηση. Δώστε ξανά λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Ώρα για τον εαυτό σας, ώρα για χαλάρωση, ώρα για την αγαπημένη σας δραστηριότητα και φυσικά πολύ χρόνο για διάβασμα. Η μπλε ώρα της κλεψύδρας σας βοηθά να εντάξετε συνειδητά διαλείμματα στην αγχωτική καθημερινότητα και να αφιερώσετε χρόνο για τα ωραία πράγματα. Πάρτε ξανά το αγαπημένο σας βιβλίο, νιώστε άνετα και αφήστε στον εαυτό σας μια ώρα να διαβάσει.

Η κλεψύδρα έχει διάρκεια περίπου 60 λεπτά - ακριβώς για ένα μικρό διάλειμμα νωρίς το πρωί ή το βράδυ μετά από μια αγχωτική μέρα. Μέσα της αφήνει ήρεμα τον χρόνο να κυλήσει και έξω οι ανήσυχες σκέψεις σταματούν. Η κλεψύδρα φαίνεται υπέροχη όχι μόνο ως ρολόι, αλλά και ως διακοσμητικό αντικείμενο. Τα απαλά, στρογγυλά σχήματα από δίχρωμο γυαλί κάνουν την κλεψύδρα ένα πραγματικό σχεδιαστικό αντικείμενο, η ψιλή λευκή άμμος που σιγά-σιγά χύνεται στο κάτω του μπλε χρώματος μισό της κλεψύδρας την κάνει το απόλυτο εντυπωσιακό αντικείμενο για το γραφείο ή το σαλόνι . Όταν τοποθετείται στην κουζίνα, είναι επίσης κατάλληλο για τη μέτρηση του χρόνου κατά το μαγείρεμα.

Αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον χρόνο, τον αφήνουμε να περάσει με στυλ! Το τέλειο δώρο για όλους όσους αγαπούν να διαβάζουν ή θέλουν απλώς να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: 

  • Χρόνος λειτουργίας περίπου 60 λεπτά
  • Ύψος: 27,5 cm
  • Σε κουτί δώρου
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).