ΚΩΔΙΚΟΣ: BT070NGR

NAVA Design BEAT Grey - Τσάντα πλάτης 14''

€97.50

Σακίδιο πλάτης Beat σε γκρι χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες.

Συνδυάζει απλό και επικαλυμμένο πολυεστερικό ύφασμα με αδιάβροχη επεξεργασία, ιδανικό για καθημερινή χρήση σε αστικά περιβάλλοντα.

Είναι ευρύχωρο και οργανωμένο για κάθε ανάγκη, με 1 τσέπη για φορητό υπολογιστή, 1 δικτυωτή τσέπη, 1 πολυλειτουργική τσέπη και 1 πλέγμα με κουμπώματα για τη στερέωση τυχόν πρόσθετης θήκης για αποθήκευση αντικειμένων. Εξωτερική κάθετη μπροστινή τσέπη και πίσω τσέπη ασφαλείας.

Χρώματα

Είδος

Επαγγελματικές τσάντες & σακίδια LAPTOP / tablet

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Διαστάσεις:43 x 31 x 13 cm / 16.9 x 12.2 x 5.1 "

Βάρος: 0.95 Kg

fits-14-laptop.jpg

Fits 14" Laptop

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).