ΚΩΔΙΚΟΣ: Y30-80400-81

OHUHU Honolulu Alcohol Art Markers Σετ 36 Skin tone μαρκαδόρων Brush & Chisel

€49.90€44.90

Διπλή Μύτη, διπλή διασκέδαση!

Το σετ διατίθεται σε υπέροχη θήκη και περιλαμβάνει 36 μαρκαδόρους σε αποχρώσεις του δέρματος (36 Skin tone χρώματα και 1 άχρωμο Blender ) με διπλή μύτη Brush & Chisel.

Είναι κατάλληλοι για εικονογράφηση και σχέδιο. Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας!

Εάν σας είναι δύσκολο να αποτυπώσετε τις αποχρώσεις του δέρματος ή των μαλλιών στα έργα σας με συνηθισμένους μαρκαδόρους, το σετ Honolulu Alcohol Art Markers Skin tones της OHUHU είναι για εσάς!

Με τους 36 μαρκαδόρους σε αποχρώσεις του δέρματος και τον άχρωμο μαρκαδόρο Blender μπορείτε να αποτυπώσετε εύκολα οποιαδήποτε επιθυμητή φυσική απόχρωση.

Επιλέξτε την κατάλληλη μύτη του μαρκαδόρου για καμπύλες, καλλιγραφικά εφέ ή χρωματισμό μεγάλων επιφανειών. Ξεχάστε τον ανομοιόμορφο χρωματισμό! Το μελάνι υψηλής ποιότητας αναμειγνύεται άψογα για να επιτύχει όμορφα χρωματικά εφέ, ακόμη και για αρχάριους. Επιπλέον, χάρη στην κατασκευή των μαρκαδόρων με βάση την αλκοόλη, στεγνώνουν άμεσα και σας απαλλάσσουν από τις ανεπιθύμητες μουτζούρες, ενώ σας διαβεβαιώνουν ότι το έργο τέχνης σας δεν θα ξεθωριάσει με τον καιρό.

Σημείωση: Για τη χρήση του άχρωμου μαρκαδόρου blender, προτιμήστε το χαρτί ακουαρέλας έτσι ώστε να αποφύγετε το σκίσιμο του χαρτιού και την ανεπιθύμητη χρωματική αλλαγή!

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).