ΚΩΔΙΚΟΣ: 2203894

PARKER IM Rituals Στυλό Διαρκείας Turquoise Green GT

€48.00€43.20

Η συλλογή Rituals της Parker έχει δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν την ευεξία του κάθε λάτρη της γραφής.

Η αισθητική του στυλό, η ισορροπία, η αίσθηση κατά το κράτημα & η απαλή ροή μελάνης, προσθέτουν όλα ένα στοιχείο πολυτέλειας και προσοχής στις πρακτικές γραφής. Είτε πρόκειται για σημειώσεις, για journaling, για καταγραφή στόχων ή για δημιουργική γραφή, το εργαλείο της σειράς Rituals είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Το σώμα προσφέρει ένα τιρκουάζ πράσινο εφέ διαβάθμισης και μεταλλικό, σατινέ φινίρισμα, πάνω σε ορειχάλκινη κατασκευή. Το καπάκι της διαθέτει λάκα στην ίδια απόχρωση και το κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι, καλυμμένο με χρυσό PVD προσδίδει την ιδανική αντίθεση.

Trim

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).