ΚΩΔΙΚΟΣ: 2175074

PARKER Sonnet Queen's Platinum Jubilee 2022 Special Edition Στυλό Roller

€380.00

Μια επετειακή ειδική έκδοση του στυλό roller PARKER Sonnet αφιερωμένη στο 70ο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισσάβετ Β' για το έτος 2022.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Trim

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το 2022 συμπληρώνονται 70 χρόνια από τότε που η βασίλισσα Ελισάβετ Β' ανέβηκε στο θρόνο, η πρώτη Βρετανίδα μονάρχης που έφτασε σε αυτό το ορόσημο. Η Parker, ως κάτοχος δύο Βασιλικών Ενταλμάτων για την αναγνώριση της υπηρεσίας στη Βασιλική Οικογένεια, παρουσιάζει με υπερηφάνεια αυτή την ειδική έκδοση της συλλογής Sonnet για να τιμήσει το Platinum Jubilee της Αυτού Μεγαλειότης.

Το σώμα του roller έχει το μπλε χρώμα του ζαφειριού και είναι εμπνευσμένο από τους πολύτιμους λίθους του St Edward’s και του στέμματος Imperial State Crown που μαζί με την ανάγλυφη διακόσμηση στο ασημένιο καπάκι 925 με επίστρωση παλλαδίου δίνουν μια μεγαλοπρεπή βασιλική εμφάνιση. Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία είναι επίχρυσα με χρυσό 23 καρατίων. Μέγεθος γραφής Fine.

Διατίθεται σε πολυτελή κασετίνα δώρου.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).