ΚΩΔΙΚΟΣ: BEO139

Chic Mic Bioloco Κούπα Γραφείου Neon Jungle 420ml

€20.00

Η κούπα θερμός bioloco Neon Jungle της Chic Mic είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος με εξωτερική επένδυση από ίνες μπαμπού. Διατηρεί το περιεχόμενο ζεστό ή κρύο έως και 3 ώρες και διαθέτει διάφανο καπάκι με άνοιγμα για να απολαμβάνετε πιο εύκολα το ρόφημα σας.

Είδος

Κούπες

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Χωρητικότητα 420ml.

Ακατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων 

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).