ΚΩΔΙΚΟΣ: NEO106

Chic Mic SlideCup NEO Κούπα Θερμός Soft Florals 350ml

€24.95

Η κούπα - θερμός SlideCup σε σχέδιο Soft Florals είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό, ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, που διατηρεί τα ζεστά ή κρύα ροφήματα για έως και 10 ώρες!

Χάρη στο ειδικό καπάκι του, θα ξεχάσετε τις ανεπιθύμητες διαρροές και θα μπορείτε να το μεταφέρετε ακόμη και μέσα στην τσάντα σας. Διαθέτει έξυπνο μηχανισμό ανοίγματος που σας επιτρέπει να ανοιγοκλείνετε το καπάκι με μεγάλη ευκολία.

Χρώματα

Είδος

Θερμός

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).