ΚΩΔΙΚΟΣ: VA-5073_20

Da Vinci Fit Synthetics Series 5073 – Πινέλο No. 20

€10.00

Πλακέ σπατουάρ πινέλο Da Vinci Fit Synthetics Series 5073 No. 20 κατάλληλο για ακρυλικά χρώματα, βερνίκωμα και χόμπι από σκούρα γκρι πολύ ελαστική συνθετική τρίχα με πλακέ πράσινη λαβή.

Δείτε το PDF: Da Vinci Fit Synthetics Series 5073 - measurements

Μέγεθος Πινέλου

Σχήμα Πινέλου

Σπατουάρ

Στέλεχος πινέλου

Κοντό

Είδος τρίχας

Συνθετική

Τεχνική

Ακρυλικό, Βερνίκωμα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ελαστική, γκρι συνθετική ίνα και πείθουν όχι μόνο για την ελκυστική τους τιμή αλλά και για την εμφάνισή τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).