ΚΩΔΙΚΟΣ: VA-5073_20

Da Vinci Fit Synthetics Series 5073 – Πινέλο No. 20

€8.40

Πλακέ σπατουάρ πινέλο No. 20 κατάλληλο για ακρυλικά χρώματα, βερνίκωμα και χόμπι από σκούρα γκρι πολύ ελαστική συνθετική τρίχα με πλακέ πράσινη λαβή.

Δείτε το PDF: Da Vinci Fit Synthetics Series 5073 - measurements

Μέγεθος Πινέλου

Σχήμα Πινέλου

Σπατουάρ

Στέλεχος πινέλου

Κοντό

Είδος τρίχας

Συνθετική

Τεχνική

Ακρυλικό, Βερνίκωμα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ελαστική, γκρι συνθετική ίνα και πείθουν όχι μόνο για την ελκυστική τους τιμή αλλά και για την εμφάνισή τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).