ΚΩΔΙΚΟΣ: D195HA-0003-F

DOUGHNUT Christopher Happy Camper Series Σακίδιο Πλάτης Black

€79.90

Go Big for Happiness

Το Christopher Happy Camper Series είναι ένα roll-top σακίδιο με χωρητικότητα 18L για να το έχετε μαζί σας σε κάθε εξόρμηση. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό υλικό 600D Polyester και ο ειδικός σχεδιασμός του σας δίνει περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο απλά ξεδιπλώνοντάς την.

Στο πίσω μέρος της τσάντας θα βρείτε μία τσέπη με φερμουάρ, κατάλληλη για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια το κινητό και άλλα αντικείμενα στα οποία πρέπει να έχετε εύκολα πρόσβαση.

Χρώματα

Είδος

Επαγγελματικές τσάντες & σακίδια LAPTOP / tablet

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Αδιάβροχη

Θήκη μπουκαλιού

Χωρητικότητα για laptop μέχρι 15 ίντσες

Προσαρμοζόμενοι ιμάντες με ειδική επένδυση

32cm W x 15cm D x 45cm H

Χωρητικότητα: 18L

Βάρος τσάντας: 0.74kg

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).