ΚΩΔΙΚΟΣ: D195JG2-0011-F

DOUGHNUT Christopher Jungle II Series Σακίδιο Πλάτης Beige

€79.90

Ζήστε την περιπέτεια! 

Η νέα σειρά Christopher Jungle II φέρνει το πνεύμα του εξερευνητή Christopher Columbus στη ζωή σας στη φύση αλλά και την πόλη. Εξερευνήστε το σακίδιο Christopher και θα ανακαλύψετε μοναδικές λεπτομέρειες!

Χρώματα

Είδος

Επαγγελματικές τσάντες & σακίδια LAPTOP / tablet

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το σακίδιο Christopher είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά φωτογραφικού, αναρριχητικού -και όχι μόνο- εξοπλισμού, καθώς είναι αδιάβροχο και διαθέτει δερμάτινες λεπτομέρειες! Στο εσωτερικό του διαθέτει 6 θήκες σε διάφορα μεγέθη, αλλά και 2 θήκες για μπουκάλι ή ομπρέλα. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν δύο μεγάλες θήκες στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση όταν το φοράτε. Η μία από αυτές παρέχει εύκολη πρόσβαση στην κύρια θήκη και κλείνει με αδιάβροχο φερμουάρ το οποίο προστατεύεται με ειδικό κλιπ. Υπάρχουν επιπλέον ιμάντες για τη μεταφορά επιπλέον εργαλείων πεζοπορίας ή αναρρίχησης.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του σακιδίου σας επιτρέπει να ανοίξετε την κύρια θήκη του με δύο τρόπους, ανάλογα με την ποσότητα των αντικειμένων που έχετε αποθηκεύσει!

Το πιο σημαντικό... το αναβαθμισμένο σακίδιο Christopher χρησιμοποιεί αδιάβροχο υλικό 420D Nylonplus®, το οποίο είναι ανακυκλωμένο νάιλον που βρίσκεται στους ωκεανούς.

Λεπτομέρειες: 420D Nylonplus®, θήκη για φορητό υπολογιστή 15 ιντσών, υψηλή χωρητικότητα 18L, θήκη για Ipad, προσαρμοζόμενοι ιμάντες με ειδική επένδυση

Μέγεθος: 32cm W x 12.5cm D x 45cm H;

Χωρητικότητα: 18L 

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).