ΚΩΔΙΚΟΣ: D010JG2-0025-F

DOUGHNUT Macaroon Jungle II Series Σακίδιο Πλάτης Chestnut

€74.90

Το σακίδιο Macaroon της αμερικανικής εταιρείας Doughnut είναι κατασκευασμένο από το εξαιρετικά ανθεκτικό αδιάβροχο ύφασμα 420D Nylonplus®, δηλαδή από ανακυκλωμένο νάιλον που βρίσκεται στους ωκεανούς. Τέλειο μέγεθος, διπλός συνδυασμός χρωμάτων και δερμάτινες λεπτομέρειες που θα τονίσουν το στυλ σας.

Οι γήινοι τόνοι αυτού του σακιδίου σε συνδυασμό με τον έξυπνο και ανθεκτικό σχεδιασμό του, θα σας δώσουν ό,τι χρειάζεστε για την επόμενή σας περιπέτεια. Ανθεκτικά, αδιάβροχα υλικά και πρακτικό design που θα κάνουν την οργάνωση μέρος της καθημερινότητάς σας.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

27cm W x 13cm D x 38cm H

Χωρητικότητα : 16L

420D Nylonplus® Recycled Ocean Waste Nylon

Αδιάβροχη

Θέση μπουκαλιού

Χωρητικότητα για λάπτοπ 14 ιντσών

Ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου με επένδυση

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).