ΚΩΔΙΚΟΣ: 19100643

Fabriano 1264 Mix Media Σπιράλ Μπλοκ Σχεδίου Α4

€9.50

Σπιράλ μπλοκ σχεδίου με λευκά φύλλα εξαιρετικής ποιότητας του Ιταλικού οίκου Fabriano. Διαθέτει 30 φύλλα, 300gr/m2, σε διάσταση Α4. Ιδανικό για μικτές τεχνικές ζωγραφικής.

Διαστάσεις

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Διαθέτει φύλλα με μικροπερφορέ για εύκολο και καθαρό κόψιμο. Η τιμή ανά φύλλο το καθιστά ιδανικό για μαθητές, αρχάριους και καλλιτέχνες όλων των επιπέδων. Είναι ιδανικό για ξηρές και υγρές τεχνικές ζωγραφικής, κατάλληλο για σχέδιο με μολύβι, ξυλομπογιά, πενάκια σχεδίου, μελάνη, κάρβουνο, παστέλ, gouashe, τέμπερα, ακουαρέλα. Αναμείξτε τα όλα και σπρώξε την δημιουργικότητα σας στα όρια.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).