ΚΩΔΙΚΟΣ: EP0018

Legami Στυλό Gel που Σβήνει - Ελέφαντας Elephantastic

€2.20

Είναι πρωτότυπο, eco friendly και χαριτωμένο, το στυλό ελεφαντάκι της Legami ήρθε για να σας αλλάξει τον τρόπο που γράφετε!

Διαθέτει θερμοευαίσθητη μελάνη, χάρη στην οποία μπορείτε να εξαλείψετε τυχόν λάθη με την απλή τριβή της ειδικής γόμας, που βρίσκεται στο κορυφή του στυλό. Η γόμα δεν φθείρεται όπως τα κανονικά ελαστικά, είναι ανθεκτική, δεν βλάπτει την επιφάνεια γραφής και σβήνει άψογα.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • Αίσθηση Soft Touch
  • Μαύρο μελάνι
  • Πάχος γραφής 0,7 mm

*Διατίθεται σε 10 διασκεδαστικά σχέδια

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).