ΚΩΔΙΚΟΣ: 371020

LEUCHTTURM1917 Εβδομαδιαίο Planner B6+ 2025 με Σκληρό Εξώφυλλο - Black

€24.00

Το 2025 θα είναι η χρονιά σας!

Σε αυτό το πολύ πρακτικό εβδομαδιαίο planner της Leuchtturm1917 θα οργανώνετε με τον καλύτερο τρόπο την κάθε σας εβδομάδα! Το ημερολόγιο διαθέτει σελίδες χωρισμένες σε πλαίσια που παραπέμπουν στην κάθε ημέρα, ώστε να καταγράφετε όλα σας τα καθήκοντα εύκολα και γρήγορα.

Στο ημερολόγιο θα βρείτε επίσης ένα σετ αυτοκόλλητων για οργάνωση & αρχειοθέτηση, project plans (για να μην χάνετε ποτέ τις προθεσμίες), τις επίσημες γιορτές 58 χωρών, τις σεληνιακές φάσεις και ένα πλαίσιο για επισκόπηση 3 ετών.

Χρώματα

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Σκληρό Εξώφυλλο

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Βάρος Χαρτιού

80 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ιανουάριος 2025 - Δεκέμβριος 2025

Μία διπλή σελίδα για κάθε εβδομάδα

Επισκόπηση 3 ετών

Διάτρητες σελίδες σημειώσεων

Εσωτερική θήκη

2 υφασμάτινοι σελιδοδείκτες

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).