ΚΩΔΙΚΟΣ: 370746

LEUCHTTURM1917 Εβδομαδιαίο Planner/Notebook 2025 A5 με Μαλακό Εξώφυλλο - Black

€27.00

Το μεσαίου μεγέθους εβδομαδιαίο ημερολόγιο Leuchtturm1917 - Black διαθέτει 144 σελίδες· στην αριστερή σελίδα υπάρχει ένα πλαίσιο για την κάθε ημέρα, ώστε να καταγράφετε όλα σας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις, ενώ στη δεξιά υπάρχει μία ριγέ σελίδα για να σημειώνετε εύκολα και γρήγορα όπου και αν βρίσκεστε.

Στο ημερολόγιο θα βρείτε επίσης ένα σετ αυτοκόλλητων για οργάνωση & αρχειοθέτηση, project plans (για να μην χάνετε ποτέ τις προθεσμίες), πλαίσιο επισκόπησης 3 ετών, τις επίσημες γιορτές 58 χωρών και τις σεληνιακές φάσεις.

Στο τέλειο μέγεθος για να το έχετε πάντα στην τσάντα σας!

Διαστάσεις

Χρώματα

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

144 σελίδες

Χαρακτηριστικά

Μαλακό Εξώφυλλο

Γραμμογράφηση

Ριγέ

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Βάρος Χαρτιού

80 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Μαλακό εξώφυλλο

Ελαστικός ιμάντας κλεισίματος

2 σελιδοδείκτες

Ενσωματωμένη θήκη για κάρτες και έγγραφα

Αποσπώμενα φύλλα σημειώσεων

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).