ΚΩΔΙΚΟΣ: 370660

LEUCHTTURM1917 Εβδομαδιαίο Planner/Notebook 2025 A5 Σκληρό Εξώφυλλο - Black

€27.00

Το μεσαίου μεγέθους εβδομαδιαίο ημερολόγιο Leuchtturm1917 - Black διαθέτει 144 σελίδες· στην αριστερή σελίδα του planner υπάρχει ένα πλαίσιο για την κάθε ημέρα ώστε να καταγράφετε όλα σας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις, ενώ στη δεξιά υπάρχει μία σελίδα (με κουκίδες) για να σημειώνετε εύκολα και γρήγορα όπου και αν βρίσκεστε.

Στο ημερολόγιο θα βρείτε επίσης ένα σετ αυτοκόλλητων για οργάνωση & αρχειοθέτηση, project plans (για να μην χάνετε ποτέ τις προθεσμίες), τις επίσημες γιορτές 58 χωρών και τις σεληνιακές φάσεις.

Διαστάσεις

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Σκληρό Εξώφυλλο

Γραμμογράφηση

Κουκκίδες

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Βάρος Χαρτιού

80 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Επισκόπηση 3 ετών (2024, 2025, 2026)

Ελαστικός ιμάντας κλεισίματος

2 σελιδοδείκτες

Ενσωματωμένη θήκη για κάρτες και έγγραφα

Αποσπώμενα φύλλα σημειώσεων

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).