ΚΩΔΙΚΟΣ: 7099

Lund London Snack Box Δοχείο Φαγητού 270ml – Grey

€18.00

Σώστε τη γη … τρώγοντας!

Απολαύστε το γεύμα σας στο μοναδικό επαναχρησιμοποιούμενο, οικολογικό δοχείο φαγητού της εταιρείας Lund London!

Τα Snack Box είναι κατασκευασμένα από φυσικό μείγμα bamboo και φυσικά υλικά χωρίς BPA, προσφέροντας σας έναν υγιεινό και οικολογικό τρόπο να γευματίσετε όπου βρεθείτε.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ο μοναδικός σχεδιασμός του προϊόντος το καθιστά ξεχωριστό αξεσουάρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Ιδανικό για κάθε ηλικία και για γεύμα στο σχολείο, στον χώρο εργασίας ή ακόμη και για φύλαξη φαγητών στο σπίτι. Διαθέτει βαμβακερό ιμάντα για ασφαλή μεταφορά.

Η κατασκευή του Snack Box από το φυτό bamboo που προέρχεται από οργανικές καλλιέργειες, το κάνει ιδιαίτερα ασφαλές και υγιεινό. Είναι ιδανικό για παιδιά, καθώς το συγκεκριμένο φυτό δεν περιέχει καθόλου τοξικές ουσίες. Μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές καθώς είναι ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα τόσο με πλύσιμο στο χέρι, όσο και στο πλυντήριο πιάτων. Η μόνη διαφορά με τα πλαστικά σκεύη είναι ότι είναι βιοδιασπώμενο, δεν επιβαρύνει τον πλανήτη και φυσικά είναι πιο όμορφο! 

Ένας έξυπνος και πρακτικός τρόπος να αποκτήσει το παιδί σας οικολογική συνείδηση!

  Χρώμα: Γκρι με μπλε ιμάντα 

  Χωρητικότητα: 270ml

  Διαστάσεις: 11 x 7,6 Ύψος

  Ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
   Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

  Δείτε αναλυτικά

  Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

  Δείτε αναλυτικά

  *Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).