ΚΩΔΙΚΟΣ: Y30-80600-40

OHUHU Art Markers Σετ Μαρκαδόρων 120 Χρωμάτων με Βάση το Νερό Brush & Fineliner

€54.90€49.40

Ένα νέο μοναδικό σετ 120 διπλών μαρκαδόρων με έντονα χρώματα από την Ohuhu, σε φανταστική μαύρη συσκευασία για να το έχετε παντού μαζί σας. Ξεχάστε τον ανομοιόμορφο χρωματισμό! Το μελάνι υψηλής ποιότητας αναμειγνύεται άψογα για να πετύχει όμορφα χρωματικά εφέ, ακόμη και για αρχάριους.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η λεπτή μύτη (fine) 0,4 mm μπορεί να χρωματίσει λεπτομερώς τις μικρές περιοχές ενώ είναι επίσης κατάλληλη για γραφή και σκίαση με μέγιστη ακρίβεια. Η δεύτερη μύτη πινέλου (brush) 1-2 mm είναι ιδιαίτερα μαλακή και χάρη στη διάμετρό της μπορεί να καλύψει μεγάλες περιοχές και να χρησιμοποιηθεί για σκίαση, χρωματισμό, ανάμειξη και άλλα. Επιπλέον, η λεπτή μύτη είναι ιδανική για σημειώσεις, ενώ η μύτη πινέλου είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει μοτίβα και σύμβολα καλλιγραφίας. Διακοσμήστε τις σημειώσεις σας και το bullet journal σας με τα μοναδικά χρώματα τις σειράς.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 5 ανταλλακτικές μύτες βούρτσας, 3 λεπτές μύτες και μια κάρτα στην οποία μπορείτε να φτιάξετε δικό σας χρωματολόγιο. Με την εξαιρετική ανθεκτική συσκευασία, αυτό το στυλό είναι μια τέλεια επιλογή δώρου.

Το μελάνι είναι υδατοδιαλυτό και μπορείτε να πετύχετε όμορφα εφέ ακουαρέλας προ-βρέχοντας μια περιοχή με λίγο νερό και στη συνέχεια χρωματίζοντας την περιοχή με τα χρώματα που θέλετε να συνδυάσετε. Το μελάνι στεγνώνει άμεσα και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες μουτζούρες, ενώ σας διαβεβαιώνει ότι το έργο τέχνης σας δεν θα ξεθωριάσει με τον καιρό. Δεν περιέχει τοξικές ουσίες και έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιούν άφοβα ενήλικες και παιδιά.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τα OHUHU sketchbook για καλύτερη ανάμειξη των χρωμάτων με τη βοήθεια του νερού.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).