ΚΩΔΙΚΟΣ: GV20

PAPER REPUBLIC Δερμάτινο Σημειωματάριο Grand Voyageur - Pocket / Berry Red

€45.00

Το Grand Voyageur Pocket Berry Red της Paper Republic είναι το απόλυτο δερμάτινο σημειωματάριο!

Κατασκευασμένο στη Βιέννη από αρωματικό δέρμα φυτικά χρωματισμένο, είναι ένα κλασικό σχέδιο που θα σας συντροφεύει για πάντα! Είτε θέλετε να κρατήσετε όλες σας τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις, είτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό bullet journal, το Grand Voyageur Pocket είναι για εσάς.

Το Grand Voyageur Pocket σε διάσταση 10 x 15 cm μπορεί να δεχτεί έως 3 ανταλλακτικά χαρτιά, το διαβατήριό σας και ένα στυλό. Τα συμπληρωματικά φύλλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, φυσικό, λείο χαρτί από τη Σουηδία το οποίο σας εγγυάται μία μοναδική εμπειρία γραφής, είτε προτιμάτε το στυλό είτε το μολύβι.

Χρώματα

Διαστάσεις

Γραμμογράφηση

Ριγέ

Τύπος

Δέρμα, Travel

Βάρος Χαρτιού

80 gsm

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

48 σελίδες

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Καθημερινή συντροφιά...

Με το Grand Voyageur Pocket μπορείτε να μεταφέρεται σημειωματάρια, μπλοκ ζωγραφικής, ημερολόγια, κάρτες, μετρητά και πολλά άλλα, προστατευμένα με δέρμα vachetta, προσαρμόζοντάς τα στο εσωτερικό του.

Καλύτερο χαρτί, καλύτερος συγγραφέας!

Τα συμπληρωματικά χαρτιά είναι κατασκευασμένα από το ύψιστης ποιότητας χαρτί, πιστοποιημένο με FSC που σας εγγυάται μοναδική εμπειρία γραφής!

100% κατασκευασμένο στη Βιέννη

Κατασκευάζεται σε εργαστήριό στη Βιέννη από το καλύτερο ιταλικό δέρμα vachetta που έχει χρωματιστεί με φυτικά υλικά.

Όλα τα δερμάτινα προϊόντα είναι χειροποίητα στο εργαστήριό της Paper Republic στη Βιέννη, χρησιμοποιώντας το εξαιρετικής ποιότητας δέρμα vachetta με φυτική βαφή. Το δέρμα είναι πιστοποιημένο από το "Genuine Italian Vegetable-Tanned Leather Consortium (Pelle al Vegetale)" και αποκτά το χρώμα του χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές πρώτες ύλες σε μια παραδοσιακή και φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία. Δεν χρησιμοποιείται χρώμιο στη διαδικασία μαυρίσματος.

Χρησιμοποιείται αποκλειστικά χαρτί χωρίς οξύ, πιστοποιημένο με FSC και PEFC που κατασκευάζεται σε παραδοσιακά εργοστάσια χαρτιού στην Ευρώπη. Τυπώνεται στη Βιέννη με οικολογικά μελάνια φυτικής βάσης.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).