ΚΩΔΙΚΟΣ: SKU-4036790

LAMY Al Star Glossy Red Πένα M & Notebook SET

€90.00

Το έντονο κόκκινο συναντά το νέον κίτρινο.

Η Lamy παρουσιάζει μια ειδική έκδοση με έναν ασυνήθιστο χρωματικό συνδυασμό. Το νέο γυαλιστερό κόκκινο LAMY AL-star. Το highlight του μοντέλου: θάλαμος μελάνης σε πορτοκαλί χρώμα που φωτίζεται μέσα από το διάφανο νέον κίτρινο grip.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η ελαφριά εμπειρία αλουμινίου.

Η σειρά LAMY AL-star απευθύνεται σε όσους επιζητούν τα ελαφριά αλλά στιβαρά εργαλεία γραφής. Το διαφανές grip της πένας αποκαλύπτει τα εσωτερικά μέρη της. Ένας συνδυασμός στιβαρών και κομψών υλικών διαθέσιμος σε ποικιλία μοντέρνων και Lifestyle φινιρισμάτων και ειδικών εκδόσεων, η σειρά LAMY AL-star εμπνέει τους χρήστες της να αναδείξουν τη σύχρονη ατομικότητα με αυτό το εργαλείο γραφής.

Το γυαλιστερό κόκκινο σώμα της πένας LAMY AL-star έχει επεξεργαστεί με ένα λεπτό στρώμα διαφανής λάκας που προσδίδει πλούσιο, λαμπερό κόκκινο με υψηλή ένταση και βάθος χρώματος. Το χρωματικό εφέ του τμήματος λαβής και του σωλήνα μελάνης αναδυκνύεται καλύτερα με μελάνια παρόμοια με το πορτοκαλί, σε κίτρινους ή κόκκινους τόνους - όπως το ειδικό χρώμα μάνγκο, το οποίο περιλαμβάνεται. Για όλους όσους προτιμούν μελάνι σε κλασικά χρώματα όπως το μπλε ή το μαύρο, το γυαλιστερό κόκκινο LAMY AL-star διαθέτει εναλλακτικό τμήμα λαβής με μαύρο σωλήνα μελανιού.

Στο σετ περιλαμβάνεται ένα ασορτί σημειωματάριο σε κόκκινη και νέον κίτρινη απόχρωση από τη σειρά της Lamy. Το σημειωματάριο έχει διάσταση A5 και ξεχωρίζει λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του: 360 design, σήμανση σε διάφορες αποχρώσεις νέον από κίτρινο έως κόκκινο, σελιδοδείκτες σε κίτρινο νέον και πορτοκαλί νέον καθώς και κόκκινο λαστιχένιο βρόχο για να τοποθετείται η πένα LAMY AL-star, ελαστικό ιμάντα κλεισίματος και τσέπες εντός του εξώφυλλου.

Διατίθεται σε κόκκινη συσκευασία δώρου.

Πάχος γραφής πένας MEDIUM. Περιλαμβάνεται μπλε αμπούλα Τ10.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).