ΚΩΔΙΚΟΣ: 8902.022

Caran d'Ache Ecridor Lights Σετ Στυλό Διαρκείας & Δερμάτινη Θήκη

€250.00

Με το στυλό διαρκείας Ecridor Lights, η δουλειά των δεξιοτεχνών του Ελβετικού οίκου Caran d' Ache θυμίζει αυτή των κορυφαίων κοσμηματοπωλών, συνδυάζοντας την τεχνική, την ακρίβεια και την τρέχουσα τάση της μόδας για τον κίτρινο χρυσό. Ένα κομψό στολίδι σε μαύρη δερμάτινη θήκη για τους λάτρεις της υψηλής γραφής και του μοντέρνου minimal σχεδιασμού.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το στυλό διαρκείας διαθέτει το εμβληματικό εξαγωνικό σώμα της σειράς Ecridor από ορείχαλκο και φινίρισμα σε κίτρινο χρυσό. Χάραξη Guilloche με αυλακώσεις που είναι εμπνευσμένες από την κοπή baguette-cut των διαμαντιών. Διατίθεται σε μοναδική δερμάτινη θήκη με άνοιγμα στο επάνω μέρος της, εμπνευσμένη από τις θήκες οπτικών. Το στυλό έχει ανταλλακτικό Caran d’Ache Goliath σε μαύρο χρώμα με μέγεθος γραφής Medium. Είναι συμβατό με όλα ανταλλακτικά Caran d’Ache Goliath.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Στυλό:

Μήκος: 128mm
Διάμετρος: 8mm
Βάρος: 25g

Διαστάσεις δερμάτινης θήκης: 16cm x 3.3cm

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).