ΚΩΔΙΚΟΣ: 362362

LEUCHTTURM1917 Sketchbook Α5 Σκληρό Εξώφυλλο Black– Λευκές Σελίδες

€24.00

Αποτυπώστε στο χαρτί οτιδήποτε σας εμπνέει ... οπουδήποτε βρίσκεστε!

Οι λευκές σελίδες του Black Sketchbook της LEUCHTTURM1917 αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου σας! 

Μπλοκ σχεδίου Α5 με μαύρο σκληρό εξώφυλλο, ελαστικό ιμάντα, 2 υφασμάτινους σελιδοδείκτες και λευκές σελίδες. Διαθέτει 112 αριθμημένες σελίδες από ποιοτικό χαρτί 150g/m2 και αυτοκόλλητο για επισήμανση και αρχειοθέτηση. Στο πίσω μέρος βρίσκεται ενσωματωμένη τσέπη. Διάσταση 210 x 145 mm.

Διαστάσεις

Χρώματα

Γραμμογράφηση

Λευκά φύλλα

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

112 σελίδες

Βάρος Χαρτιού

150 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Εκτός από την υψηλή ποιότητα του χαρτιού των Sketchbook η LEUCHTTURM1917 προσφέρει επίσης καθαρό λευκό χρώμα που κάνει τα χρώματα και τις σκιάσεις σας ιδιαίτερα εκφραστικά. Είναι ιδανικά για μολύβι, μαρκαδόρο, πενάκια σχεδίου, κάρβουνο, μελάνι, παστέλ και κιμωλία.

Λευκές σελίδες, χωρίς οξέα

Θήκη εγγράφων στο εσωτερικό του εξωφύλλου

2 Σελιδοδείκτες

Ελαστικός Ιμάντας

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).