ΚΩΔΙΚΟΣ: PNB-15000A-51-M

PLATINUM #3776 CENTURY Chartres Blue GT Πένα M

€180.00

Η σειρά #3776 συνδυάζει την κλασική σιλουέτα μιας πένας σε σχήμα "πούρου" με εξαιρετική χρυσή μύτη 14 καρατίων και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Αυτή η πένα διαθέτει χρυσές λεπτομέρειες, σώμα από διάφανη μπλε AS ρητίνη και χρυσή μύτη 14 καρατίων. Αποτελεί την τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να γνωρίσει τον κόσμο των premium ιαπωνικών εργαλείων γραφής. Η μύτη της είναι ιδανική για γραφή και σχέδιο με πάχος γραφής Medium.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Trim

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 14K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η πένα έχει εντυπωσιακό μπλε σώμα από διάφανη ρητίνη, το οποίο κοσμείται από χρυσές λεπτομέρειες. Η σειρά Platinum #3776 Century διαθέτει αεροστεγές βιδωτό καπάκι με το καινοτόμο σύστημα "Slip and Seal". Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι η βελτιωμένη ικανότητα όπου το μελάνι δεν θα στεγνώσει ακόμα και αν δεν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι η βελτιωμένη αντοχή στις διαρροές λόγω αλλαγής πίεσης.

Η αρχική σειρά #3776 CENTURY σχεδιάστηκε από τον αείμνηστο Haruo Umeda, ειδικό στη γραφή και γνωστό ως «Mr. Fountain Pen» σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιασμού της Platinum Pen Company. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν την ιδανική πένα. Η αρχική σειρά #3776 κυκλοφόρησε το 1978, προς τιμήν του όρους Φούτζι, την υψηλότερη και πιο όμορφη κορυφή της Ιαπωνίας. Το όνομα της εκφράζει το υψόμετρο του σε μέτρα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάμετρος σώματος πένας
13mm (0.5in)
Διάμετρος καπάκι (χωρίς κλιπ)15mm (0.6in)
Διάμετρος καπάκι (με το κλιπ)17mm (0.7in)
Διάμετρος grip1mm
Βάρος ολικό:20.0g
Μήκος πένας (κλειστή):140mm (5.5in)
Μήκος σώματος:120mm (4.7in)
Μήκος καπάκι67mm (2.6in)
Μήκος μύτης:23mm (0.9in)
Μέγιστη χωρητικότητα μελάνης αμπούλας:1.27ml
Μέγιστη χωρητικότητα μελάνης converter:0.82ml


  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).