ΚΩΔΙΚΟΣ: 24173001

Royal Talens Amsterdam White Gesso - Γκέσο Προετοιμασίας 250ml

€8.50

Το Amsterdam Gesso σας βοηθά να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για τα έργα σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια!

Αφού στεγνώσει δημιουργεί για εσάς μία απορροφητική επιφάνεια η οποία αποτελεί την ιδανική βάση και ένα στρώμα καλής πρόσφυσης, όχι μόνο για ακρυλικά χρώματα αλλά και για χρώματα λαδιού.

Το γκέσο προετοιμασίας της Amsterdam μπορεί να αραιωθεί με νερό και να εφαρμοστεί σε λεπτές στρώσεις ή σε μία πιο χοντρή για να δημιουργήσει υφές. Το γκέσο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει το ιδανικό background για τις δημιουργίες σας. Αναμείξτε το με τα αγαπημένα σας ακρυλικά χρώματα για να δημιουργήσετε παστέλ αποχρώσεις ή χρησιμοποιήστε το μόνο του ως λευκή βάση.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατάλληλο για απορροφητικές επιφάνειες, καθαρές από σκόνη και λίπη, όπως είναι ο καμβάς (λινό, βαμβακερός κτλ), ξύλο, κόντρα πλακέ, χαρτόνι και χαρτί.

Κατάλληλο ως primer για προετοιμασία επιφανειών όπως τσιμέντο, σοβά και τούβλο.

Μπορείτε να το αναμείξετε με άλλα γκέσο της σειράς και να τα χρωματίσετε με ακρυλικά χρώματα.

Αφού στεγνώσει γίνεται αδιάβροχο

Εφαρμόστε το σε θερμοκρασίες πάνω των 10° C και μην το καταψύχετε.

** Συμβουλή: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το gesso για να δώσετε δομή στο έργο σας με μεγάλες διαφορές στον όγκο, αναμείξτε την πάστα με περίπου ένα τρίτο (extra) Heavy Gel Medium. Έτσι θα αποφευχθούν ρωγμές εξαιτίας της συρρίκνωσης κατά τη διάρκεια του στεγνώματος.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).