ΚΩΔΙΚΟΣ: 2201070

Sharpie Σετ 12 Ακρυλικών Μαρκαδόρων Creative Markers Bullet Tip

€31.50

Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες των διάσημων μαρκαδόρων Sharpie με το νέο σετ Creative Markers, που περιλαμβάνει 12 ακρυλικούς μαρκαδόρους με βάση το νερό. Πέντε μοναδικά, έντονα χρώματα που θα σας εμπνεύσουν. 

Η ένταση των χρωμάτων ξεχωρίζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σκουρόχρωμες επιφάνειες, για να μην έχετε κανέναν περιορισμό στην έμπνευσή σας. Η χοντρή μύτη τους (bullet tip) σας βοηθάει να καλύψετε μεγάλες επιφάνειες όπως χαρτί, μέταλλο, κεραμικά, ξύλο, γυαλί, πέτρες και καμβά.

Περιλαμβάνονται τα χρώματα: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, πετρόλ, μπλε, μωβ, ροζ, λευκό, γκρι, μαύρο.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).