ΚΩΔΙΚΟΣ: 2201182

Sharpie Σετ 5 Ακρυλικών Μαρκαδόρων Creative Markers Brush Tip

€20.50

Δημιουργήστε οπουδήποτε σας έρθει έμπνευση, με το νέο σετ ακρυλικών μαρκαδόρων Creative Markers της Sharpie. Πέντε εντυπωσιακά, έντονα χρώματα με βάση το νερό που θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους, τόσο σε ανοιχτόχρωμες, όσο και σε σκουρόχρωμες επιφάνειες.

Οι μαρκαδόροι έχουν μύτη πινέλο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εντυπωσιακές καμπύλες και να καλύψετε μεγάλες επιφάνειες με ευκολία. Δημιουργήστε σε χαρτί, μέταλλο, ξύλο, κεραμικά, γυαλί, πέτρες και καμβά.

Περιλαμβάνονται τα χρώματα: Κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μωβ.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).