ΚΩΔΙΚΟΣ: 2201181

Sharpie Σετ 2 Ακρυλικών Μαρκαδόρων Creative Markers Bullet Tip

€6.50

Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες των διάσημων μαρκαδόρων Sharpie με το νέο σετ Creative Markers, που περιλαμβάνει 2 ακρυλικούς μαρκαδόρους με βάση το νερό, σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Η ένταση των χρωμάτων ξεχωρίζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σκουρόχρωμες επιφάνειες, για να μην έχετε κανέναν περιορισμό στην έμπνευσή σας. Η χοντρή μύτη τους (bullet tip) σας βοηθάει να καλύψετε μεγάλες επιφάνειες όπως χαρτί, μέταλλο, κεραμικά, ξύλο, γυαλί, πέτρες και καμβά.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).