ΚΩΔΙΚΟΣ: 840.570

Caran d'Ache 849 Plume Classic Line Metal Red Πένα M

€57.00

Εμπνευσμένη από τα γνωστά στυλό διαρκείας & μηχανικά μολύβια 849, η πένα 849 παρουσιάζει ένα νέο στυλ γραφής!

Με τις ελαφρώς στρογγυλεμένες γραμμές του εξαγωνικού της σώματος, η πένα Plume Classic Line αποκαλύπτει την εξαιρετική άνεση που προσφέρει. Το εντυπωσιακό κλασικό κόκκινο χρώμα τραβά όλα τα βλέμματα και προσδίδει ένταση στο στυλ σας.

100% κατασκευασμένη στην Ελβετία και με το δημιουργικό πνεύμα της Caran d’Ache.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ακόμη και ο σχεδιασμός του καπακιού είναι εντυπωσιακός με το μεταλλικό κλιπ να ξεχωρίζει. Το πάνω μέρος του σώματος της πένας είναι 4 χιλιοστά πιο στενό σε διάμετρο από το υπόλοιπο ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το καπάκι όταν γράφετε.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε την πένα, κλείστε την με το καπάκι ώστε να την προστατέψετε.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).