ΚΩΔΙΚΟΣ: 4026662

LAMY Accent Alluminium / Rubber AL KK Πένα M

€69.00

Ατομική έκφραση.

Μοντέρνος σχεδιασμός με ινδικό καουτσούκ και μεταλλικό φινίρισμα με πάχος μύτης Medium.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Πένα Lamy accent AL KK με σώμα από αλουμίνιο και μαύρη λαβή από καουτσούκ Ινδίας που δημιουργεί εκλεπτυσμένη αντίθεση. Βιδωτό καπάκι με μεταλλικό κλιπ. Εύκολα αντικαθιστώμενη μύτη από γυαλισμένο χάλυβα. Διατίθεται σε 4 μεγέθη μύτης.

Δέχεται αμπούλες Lamy T10 ή αντλία μελάνης Z27 ή Z28.

Το LAMY accent είναι το πρώτο εξατομικευμένο εργαλείο γραφής της αγοράς, δίνοντας τη δυνατότητα αλλαγής του μπροστινού μέρους του στυλογράφου με διαφορετικές επιλογές χρωμάτων και υλικών. Τα υλικά ποικίλουν από briar wood, agate wood, rubber μέχρι επιπαλλαδιωμένο grip, κάνοντας το LAMY Accent την τέλεια εξατομικευμένη επιλογή.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).