ΚΩΔΙΚΟΣ: 849.509

CARAN D'ACHE Στυλό Διαρκείας 849 Fluo Μαύρο

€28.00

Το εξάγωνο σχήμα του στυλό διαρκείας 849 της Caran d'Ache, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, υπόσχεται άνετη και ξεκούραστη γραφή χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό. Το υπέροχο μαύρο χρώμα του 849 Fluo εφαρμόζεται με ηλεκτροχημική επεξεργασία ενώ οι ασημένιες μεταλλικές προσθήκες στο κουμπί και το κλιπ ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Το στυλό διαρκείας δέχεται ανταλλακτικό Goliath M και έρχεται σε μία υπέροχη λεπτή μεταλλική κασετίνα.

Χρώματα

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).