ΚΩΔΙΚΟΣ: 2200957

Parker I.M. Pioneers Collection Arrow GT Πένα M

€119.00€100.00

Το εκλεπτυσμένο στυλ της πένας Arrow GT είναι βαθιά ριζωμένο στις αξίες της Parker, με την λεπτομερή χάραξη του κλασικού βέλους, υποδηλώνοντας την προνοητική νοοτροπία του Τζορτζ Πάρκερ και συμβολίζοντας την πρωτοποριακή του στάση. 

Η μύτη της πένας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι επικαλυμμένη με Gold PVD, όπως και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες και το καπάκι. Το στέλεχος της πένας διαθέτει εντυπωσιακή γκρι, γυαλιστερή λάκα που δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό με τις χρυσές λεπτομέρειες.

Η σειρά I.M. Pioneers Collection γιορτάζει το πρωτοποριακό πνεύμα του δημιουργού της Parker και είναι ένας φόρος τιμής σε αυτούς που εξελίσσουν τον κόσμο.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Trim

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η δεξιοτεχνία της Parker είναι αισθητή σε κάθε λεπτομέρεια. 

Η πένα δέχεται cartridges Quink ink.

Σε υπέροχη συσκευασία δώρου.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).