ΚΩΔΙΚΟΣ: 888.253

CARAN D' ACHE Στυλό Διαρκείας 888 Infinite Swiss Cross

€10.50

Η CARAN D' ACHE συνοψίζει όλη την ελβετική κουλτούρα σε ένα στυλό διαρκείας 849 της σειράς Totally Swiss που θα σας συντροφεύει καθημερινά. Ο μοναδικός σχεδιασμός του με το κόκκινο χρώμα και τους λευκούς σταυρούς θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας και θα είναι το ιδανικό ελβετικό σουβενίρ. Το πιο εμβληματικό καθημερινό εργαλείο γραφής.

Χάρη στον σχεδιασμό του σώματός του σας προσφέρει τη μέγιστη άνεση κατά τη γραφή. Διαθέτει ανταλλακτικό μελάνι Goliath M που διαρκεί για πάνω από 600 σελίδες Α4 συνολικά.

Το στυλό έρχεται σε μία λεπτή θήκη με τον ίδιο σχεδιασμό και διαστάσεις 18.5 x 5.5 x 2 cm.

Διαθεσιμότητα:

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).