ΚΩΔΙΚΟΣ: 840.030

Caran d'Ache 849 Plume Classic Line Metal Orange Fluo Πένα M

€57.00

Εμπνευσμένη από τα γνωστά στυλό διαρκείας & μηχανικά μολύβια 849, η πένα 849 παρουσιάζει ένα νέο στυλ γραφής!

Με τις ελαφρώς στρογγυλεμένες γραμμές του εξαγωνικού της σώματος, η πένα Plume Classic Line αποκαλύπτει την εξαιρετική άνεση που προσφέρει. Το εντυπωσιακό έντονο πορτοκαλί χρώμα τραβά όλα τα βλέμματα και προσδίδει ένταση στο στυλ σας. Σε υπέροχη συσκευασία δώρου!

100% κατασκευασμένη στην Ελβετία και με το δημιουργικό πνεύμα της Caran d’Ache.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Αλουμίνιο

Διαθεσιμότητα:

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ακόμη και ο σχεδιασμός του καπακιού είναι εντυπωσιακός με το μεταλλικό κλιπ να ξεχωρίζει. Το πάνω μέρος του σώματος της πένας είναι 4 χιλιοστά πιο στενό σε διάμετρο από το υπόλοιπο ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το καπάκι όταν γράφετε.

Λεπτομέρειες

Καπάκι: Click-in

Υλικό μύτης: Ανοξείδωτο Ατσάλι

Υλικό κλιπ: Χάλυβας

Η πένα έρχεται με αμπούλα μπλε μελάνης Caran d'Ache Goliath M και είναι συμβατή με long international cartridges και piston-pump.


  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).