ΚΩΔΙΚΟΣ: CL4187

Closca Bottle Wave Himalaya 450ml - Θερμός

€34.50

Καλό για σένα και τον πλανήτη!

Το θερμός Closca Bottle Wave Himalaya έχει μοντέρνο design και διαθέτει χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό.

Το Closca Bottle Wave Himalaya κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα, πλήρως απαλλαγμένο από BPA, τοξίνες και φθαλικές ενώσεις και δεν προσδίδει επίγευση στο νερό. Η εξωτερική επίστρωση σιλικόνης, με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ιμάντα του, επιτρέπει στη φιάλη να συνδέεται με οποιοδήποτε καθημερινό εξάρτημα (τσάντα, σακίδιο, ποδήλατο κλπ.)

Χρώματα

Είδος

Θερμός

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Υλικό:Stainless Steel SUS304 + PP + Silicone BPA FREE

Βάρος: 0.35 Kg

Διαστάσεις: 205 x 72 x 72 mm

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).