ΚΩΔΙΚΟΣ: 26075136

Copic Autograph Board S

€5.00

Πίνακας εικονογράφησης σε μέγεθος small (120×136×2mm) κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας Custom Paper πλαστικοποιημένο σε σκληρό καρτολίνο.

Διαστάσεις

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ο τύπος του χαρτιού προσφέρει πραγματική αποτύπωση του χρώματος με έντονη αντίθεση και είναι ιδανικό για χρωματισμό με μαρκαδόρους. Η πολύ λεία επιφάνεια το καθιστά, επίσης, κατάλληλο για μελάνι και μολύβι τα οποία μπορούν εύκολα να σβηστούν χωρίς να καταστραφούν οι ίνες του χαρτιού. Ευέλικτο και ιδανικό για δώρο.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).