ΚΩΔΙΚΟΣ: 22075362

Copic Ciao 36 colors set B

€176.50

Το απόλυτο σετ 36 μαρκαδόρων από απαλά, ζεστά χρώματα. Συνιστάται για χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές ανάμειξης ή διαβάθμισης. Ολόκληρη η γκάμα των 180 χρωμάτων Copic Ciao θα είναι πλήρης εάν συνδυάσετε τα σετ Copic Ciao 36 χρωμάτων A, B, C, D και E.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ξεκινήστε ή επεκτείνετε τη συλλογή σας με 36 επιμελημένους συνδυασμούς χρωμάτων που είναι κατάλληλοι για blending ώστε να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η ακρυλική θήκη διατηρεί τους μαρκαδόρους οργανωμένους και εμφανείς για εύκολη επιλογή ώστε να σχεδιάσετε εύκολα με τις τέλειες μίξεις και συνδυασμούς χρωμάτων.

Ο Copic Ciao, είναι ο ιδανικός εισαγωγικός μαρκαδόρος γραφιστικής. Ο διπλός σχεδιασμός του διαθέτει ένα εύκαμπτο πινέλο, το Super Brush, και μια μεσαίου πλάτους μύτη chisel για εκφραστικές πινελιές, τόνους κτιρίων, χρώματα ανάμειξης, σκίαση, μικρές λεπτομέρειες και γραμμές αλλά και μεγάλη κάλυψη χωρίς ραβδώσεις. Επαναγεμιζόμενος, με μύτες που αντικαθίστανται, τα χρώματα αναμειγνύονται εξαιρετικά. Κατασκευάζεται με τον υψηλότερο βαθμό τυποποίησης εξειδικευμένης αλκοόλης και με dye-based μελάνια.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).