ΚΩΔΙΚΟΣ: 2207509

Copic Drawing Pen

€5.00

Κλασική αίσθηση και λειτουργία

Μία ειδική πένα που δίνει την αίσθηση μιας κλασικής πένας ή κονδυλοφόρου σε βολική μορφή. Έχει τη δυνατότητα, αλλάζοντας την πίεση γραφής, να επιτύχει διαφορετικά πάχη γραφής. Η πένα έχει μύτη από ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανική για μελάνωμα και σχέδιο, manga, εικονογράφηση και γραφή.

Το μελάνι της, που έχει ως βάση χρωστική ουσία, είναι ανθεκτικό στο νερό και την αλκοόλη, και ιδανικό για χρήση με τους μαρκαδόρους Copic. Το μελάνι δεν θα θολώσει ούτε θα ξεθωριάσει, έχει σταθερή ροή, και θεωρείται ιδανικό για όλους τους τύπους σχεδίου και εικονογράφησης.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Να κλείνετε πάντα το καπάκι μετά την χρήση. Η πένα θα στεγνώσει εάν μείνει ανοιχτή. Εάν δεν γράφει σωστά, βεβαιωθείτε ότι το κανάλι ροής δεν είναι φραγμένο με ίνες χαρτιού. Για να αφαιρέσετε τις κολλημένες ίνες, τραβήξτε τη μύτη από την πένα και σκουπίστε απαλά με χαρτί.  

*Ποτέ μην ανακινείτε την πένα διότι μπορεί να διαρρεύσει το μελάνι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δοκιμάστε την πένα έως ότου το μελάνι να έχει ομαλή ροή. Δεν συνιστάται για χρήση με ακουαρέλες.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).