ΚΩΔΙΚΟΣ: 20079412

Copic Illustration for Beginners

€15.00

Ο επίσημος οδηγός COPIC Illustration σε διάσταση Α4 και 63 σελίδες. Για να μάθετε να χρησιμοποιείτε τους Copic σαν επαγγελματίες!

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Σε αυτό το βιβλίο, η επιτυχημένη Ιάπωνας εικονογράφος και εκπαιδευτής Babiry αποκαλύπτει, σε κατανοητή μορφή, τη βασική τεχνογνωσία για επιτυχημένες εικονογραφήσεις με την χρήση των μαρκαδόρων COPIC. 

Η Babiry είναι εικονογράφος, καλλιτέχνης manga (με το όνομα You lribi) και λέκτορας σε διάφορες τεχνικές σχολές.

Οι σαφείς οδηγίες δείχνουν, βήμα προς βήμα, τη σωστή επιλογή χρώματος, τον τρόπο σκίασης, τον τρόπο χρήσης του πινέλου και άλλα πολλά.

Με τα 12 επιλεγμένα χρώματα της σειράς COPIC CIAO (οι κατάλληλοι μαρκαδόροι για αρχάριους), μπορούν εύκολα όλες οι αποχρώσεις στα παραδείγματα εικονογράφησης σε αυτό το βιβλίο να πραγματοποιήθουν.

Από τους αρχάριους έως τους έμπειρους χρήστες COPIC, ο καθένας θα ανακαλύψει κάτι καινούργιο σε αυτό το βιβλίο.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).