ΚΩΔΙΚΟΣ: 20063LH

Copic Swatch Book

€3.50

Το Copic Swatchbook κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας χαρτί με κενά πεδία, τα οποία μπορείτε να χρωματίσετε. Έχει συμπαγές χαρτί για να τοποθετείται εύκολα στην τσέπη σας και να το έχετε πάντα μαζί σας.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Κατάλογος - χρωματολόγιο Copic με 358 κενά πεδία και των αντίστοιχων κωδικών χρωμάτων με την ειδική σήμανση για την κάθε κατηγορία μαρκαδόρων, για να συμπληρώνετε όσα ανήκουν στη συλλογή σας.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).