ΚΩΔΙΚΟΣ: VA-4033_0

Da Vinci Σαπούνι καθαρισμού πινέλων από φυτικά έλαια - Series 4033

€3.90

Da Vinci - Σαπούνι καθαρισμού πινέλων από φυτικά έλαια .

Kernseife, ένα ειδικό σαπούνι που καθαρίζει και διατηρεί την τρίχα των πινέλων

Μέσω της αναπλαστικής του δράσης, αυτό το ειδικό σαπούνι καθαρίζει και διατηρεί την κεφαλή του πινέλου, διατηρώντας τις φυσικές τρίχες ή τις συνθετικές ελαστικές και λείες.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Συμβουλές καθαρισμού:

Πλύνετε τα υδατοδιαλυτά χρώματα και τα ακρυλικά από το πινέλο με νερό και φυτικό σαπούνι όταν είναι ακόμα υγρά. Αφού χρησιμοποιήσετε ειδικούς διαλύτες καθαρισμού, περιποιηθείτε τις τρίχες των πινέλων με αυτό το σαπούνι και νερό.

Σημαντικό: διαμορφώστε το πινέλο στο αρχικό του σχήμα και αφήστε το πάντα να στεγνώσει καλά.

100 g σε χάρτινη συσκευασία.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).