ΚΩΔΙΚΟΣ: 138676

Faber-Castell E-motion Pure Silver Μηχανικό Μολύβι 1.4

€102.60

Το εργαλείο γραφής e-motion pure Silver Faber Castell αιχμαλωτίζει με τη χαρακτηριστική, δυναμική του σιλουέτα. Ένας κομψός αλλά και σύγχρονος συνδυασμός που θα κλέψει τις εντυπώσεις! 

Λαμπερός ασημένιος μεταλλικός κορμός με κομψή χάραξη σε μοτίβο guilloche και λαβή και πάνω μέρος με επίστρωση χρωμίου που προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Με τη λιτή εμφάνιση και την αίσθηση δροσιάς που αποπνέει, το μηχανικό μολύβι e-motion pure Silver αποδεικνύει τη δυναμική του να γίνει ένα διαχρονικό μοντέλο.

Ο μοναδικός σχεδιασμός σε μορφή πούρου εξασφαλίζει άνεση και ομαλή αίσθηση στη γραφή.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Μέταλλο

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Σώμα, μύτη και μηχανισμός περιστροφής κατασκευασμένο από ματ χρωμιωμένο μέταλλο

Με χάραξη σε μοτίβο guilloche

Εξοπλισμένο με μηχανισμό περιστροφής

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).