ΚΩΔΙΚΟΣ: 19100640

Fabriano 1264 Marker - Μπλοκ Μαρκαδόρου Α4

€9.00

Μπλοκ σχεδίου με ημιδιαφανή φύλλα εξαιρετικής ποιότητας του Ιταλικού οίκου Fabriano. Διαθέτει 100 bleedproof φύλλα, 70gr/m2, σε διάσταση Α4. Ιδανικό για σχέδιο με μαρκαδόρους που έχουν ως βάση την αλκοόλη, το νερό και ανεξίτηλους.

Διαστάσεις

Διαθεσιμότητα:

Μη Διαθέσιμο

Η ειδική σύνθεση του εμποδίζει την διείσδυση του χρώματος στον πυρήνα του χαρτιού με αποτέλεσμα το σχέδιο να έχει έναν ομοιόμορφο χρωματισμό. Η τιμή ανά φύλλο το καθιστά ιδανικό για μαθητές, αρχάριους και καλλιτέχνες όλων των επιπέδων.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).