ΚΩΔΙΚΟΣ: 4001235

Lamy 2000 Makrolon 401 Multipen 4 σε 1 - Μαύρο

€90.00

Ένα διαχρονικό και αξιόπιστο εργαλείο που πρέπει να διαθέτει κάθε λάτρης της γραφής.

Με ανθεκτική κατασκευή από Makrolon, δηλαδή από πολυανθρακικό υαλοβάμβακα, το Lamy 2000 είναι ένα στυλό διαρκείας με 4 διαφορετικά χρώματα. Το σχήμα του στυλό και η επιλογή υλικών το καθιστούν εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πρακτικό!

Μπορείτε να εναλλάσσετε ανάμεσα σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και πράσινο χρώμα πιέζοντας απλά το κουμπί στο πάνω μέρος, αφού πρώτα επιλέξετε το επιθυμητό χρώμα με τον ειδικό περιστροφικό μηχανισμό.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
Χρώμα σώματοςΜαύρο
Υλικό σώματοςMakrolon
Υλικό κλιπΜέταλλο
Υλικό GripΑνοιξείδωτο ατσάλι, ποιοτικό πλαστικό
Διάμετρος grip10.7 mm
Μέγιστη διάμετρος12.2 mm
Δέχεται ανταλλακτικάΝαι
Μήκος13.9 cm
Βάρος22γρ.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).