ΚΩΔΙΚΟΣ: MDJ184NIG

Marjolein Delhaas Ημερολόγιο/ Σημειωματάριο Α6 Journal 184 Night

€24.60

Το πρακτικό ημερολόγιο - σημειωματάριο Journal 184 είναι ιδανικό για κάθε είδους σημείωση! Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του δεν σας περιορίζει καθόλου, καθώς μπορείτε να επιλέξετε και να κυκλώσετε την ημέρα και τον μήνα τον οποίο αφορούν οι σημειώσεις σας. Έτσι μπορείτε να αξιοποιείτε την κάθε σελίδα, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. 

Σε βολικό μέγεθος Α6 για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Χρώματα

Διαστάσεις

Γραμμογράφηση

Λευκά φύλλα

Χαρακτηριστικά

Μαλακό Εξώφυλλο

Τύπος

Καρφίτσα

Βάρος Χαρτιού

90 gsm

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

184 σελίδες

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).